ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Подкрепете Контра Пропаганда в борбата с отровната пропаганда и активни мероприятия на Русия и нейните метастази в България.

Стотици сайтове, вестници, телевизии, радиа, платени тролове, агенти за влияние разпространяват лъжите, провеждат активните мероприятия на Кремъл. Зад тази машина стоят големи финансови и олигархични ресурси.

Тяхното мото е Гьобелсовата максима: „Една лъжа повторена 100 пъти се превръща в истина“. Ако вярваме на Гьобелс, излиза, че за утвърждаването на истината са необходими 100 пъти по-малко ресурси …

И точно това е голямата сила на Истината. Тя няма тази необходимост от олигарси, бездарни журналисти и пропагандни „медии“, за да се утвърди. Тя просто трябва да се казва и да се разпространява. Ето защо дори и скромни средства имат голям ефект, който Пропагандата на Москва може да тушира само влагайки много по-големи ресурси.

Ето защо има смисъл дори от скромни дарения.

Екипът на Контра Пропаганда публикува материали и поддържа сайта и страницата във ФБ абсолютно доброволно и пробоно.

Даренията ще бъдат използвани за поддръжка на сайта (домейн, хостинг и др. разходи.) , също така да се промотира страницата и постове на стрнаицата във Фейсбук. Минималната такса на ФБ е $1 дневно за реклама. С $1 публикациите ни стигат до стените на от 1500 до 5500 профила в социалната мрежа. Ефектът е съществен.

Подкрепете ни!

НАБРАНИТЕ ДАРЕНИЯ ДО 29.12.2018

untitled