Осъден за съучастие в убийство на „контрапротеста“ в защита на Гешев

ПАТРИОТ
Бездънна е ямата на позора на мафиозо-съветската ни прокуратура. Това особено си пролича в „контрапротестите“ на мобилизираните от ДС(филиал на КГБ) Мафията мутри, про-путински нощни вълци и осъждани престъпници. Днес научаваме още един брутален щрих в тази грозна картина.
Осъденият за съучастие в убийство национал по бокс Григор Саруханян (виж тук и тук) е участвал в контра-протеста в защита на Гешев, организиран от издателя на кафявата бухалка ПИК Недялко Недялков на 24.10.2019, когато беше изслушването на единствения кандидат за главен прокурор във ВСС – Иван Гешев.
Видеоматериалът на Novini.bg безспорно доказва този факт (минути 10:21 и 11:53).

През есента на 2007 г. Саруханян, който тогава е на 21 години, национал по бокс, участва в наказателна група на сочените за разпространители на дрога Виктор и Габриел Боцеви. Групата пребива и наръгва с нож обявеният от полицията за наркодилър 53 годишен Димитър Георгиев в столичния квартал „Надежда“. Георгиев умира от раните си. По думите на Саруханян, години по-късно, той е бил подлъган и не е участвал в самото убийство на наркопласьора, а само го е ударил и му е наредил да върне парите, които дължи на наркопласьорите.

047_protest_ge6ev_saruhunqn_001_002

По информация на Контра Пропаганда Саруханян е осъден на 16 години в затвор, от които изтърпява 10, 2 от които са му опростени заради работа. Тоест Саруханян лежи 8 от присъдените му 16 години в затвора, точно толкова, колкото минимално се изискват по Наказателния Кодекс (чл. 70, ал. 1) за Условно Предсрочно Освобождаване.

047_protest_ge6ev_saruhunqn_001_005

Мобилизирането на мутри и престъпници за „контрапротестите“ в подкрепа на Гешев и Цацаров не веднъж беше безспорно установявано.

На „контрапротеста“  от 24.10.2019, на който участва и Саруханян, беше установен като водач Симон Милков, който е два пъти осъждан престъпник, като при последната му присъда (от седмицата преди 24.10) е сключил сделка с прокуратурата и няма да лежи …

screenshot_2019-12-19-%d0%be%d1%81%d1%8a%d0%b6%d0%b4%d0%b0%d0%bd-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%b4%d1%80%d1%8a%d0%b6%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d0%bd%d0%b0-%d1%86%d0%b0%d1%86%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%b2-%d0%b8-%d0%b1

„За последно може да сте виждали Милков в обкръжението на… Николай Бареков – от силните дни на вече бившия евродепутат като лицер на партия България без цензура и ръководител на т.нар. телевизия на Цветан Василев и Делян Пеевски (от техните пък силни дни ) – ТВ7. Младият мъж имаше активно участие навремето в обиколките на шоуто на ББЦ по ТВ7, появяваше се на протестите в Сливен, в София срещу считания за основен противник на главния прокурор Сотир Цацаров – вече покойният обвинител Камен Ситнилски, в тв участия на Бареков. Самият Бареков галено го наричаше „Симо“, а в партията бе представян като ‘ивент мениджър’.“, пише „Клуб Z“.

Припомняме, че карикатуристът Христо Комарницки стана свидетел и сподели в профила си във ФБ, как същия Симон Милков командва полицаите, охраняващи „контрапротеста“ и им нарежда кои хора да бъдат допуснати и кои не не мероприятието организирано от Недялко Недялков, издател на кафевия ПИК. ОСЪЖДАН ПРЕСТЪПНИК КОМАНДВА ПОЛИЦИЯТА И ИЗЗЕМВА ОТ ГРАЖДАНИ ЛИЧНИТЕ ИМ ДОКУМЕНТИ ЗА ПРОВЕРКА!

В разследване на „Биволъ“ от 12.09.2019 беше показан Веселин Огнянов Костов, представляващ НПО „Национално движение Хан Кубрат“, който бе сред водачите на организирания също тогава от ПИК „контрапротест“ в подкрепа на кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор.

screenshot_2019-12-19-%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%bd%d0%be%d1%89%d0%b5%d0%bd-%d0%b2%d1%8a%d0%bb%d0%ba-%d0%b2%d0%be%d0%b4%d0%b8-%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82

В профила си, пише „Биволъ“, Веселин Костов се хвали, че “Хан Кубрат” подкрепя “Нощните вълци” при посещението им у нас.  Руската организация поддържа тесни връзки с властимащите в Кремъл и изповядва националистическа и евразийска идеология, близка до тезите на о.з. генерала Леонид Решетников от РИСИ, който получи забрана за влизане у нас заради “вербовката” на русофила Николай Малинов. “Нощните вълци”, известни също като “Рокерите на Путин”,  са санкционирани от САЩ за подкрепа на про-руските сепаратисти в Украйна.

Пак на „контрапротеста“ в защита на Гешев от 12.09.2019 бяха пратени мутри от пернишки клуб по ръгби, които крещяха и заплашваха с изкормване мирно протестиращите срещу безобразията на Цацаратурата граждани.

95116ebda20f59472913133be1f00b03 e0cff3ad37dbf302995df849e2ef0fdb

В социалните мрежи се появи информация, че някои от тези лица доработват като ММА бойци. Въпросът е дали ДС(филиал на КГБ) московската мафия не готви ново поколение мутри, като тези от 90-те, които рекетираха, грабеха и наложиха с бухалки и смърт властта на ДС-московската олигархия на днешна България. Същата мафия, която извърши чудовищни грабежи над страната, приватизира големи сектори от икономиката, извърши Големия Банков грабеж на ДС от 90-те, КТБ, „Цанков Камък“, „АЕЦ Белене“ и редица още грабежи над най-бедния в ЕС и най-застаряващия в света народ – българския.

Към подготовката на мутри под шапката на ММА за разправа с гражданите, по подобие на московските титушки, пратени срещу протестиращите срещу Янукович украинци, навежда на мисълта и факта, че банкерът Цветан Василев, собственик на КТБ беше дълги години основен спонсор на ММА – България. Същия Василев, който бе дълбоко нагазил в руските проекти като „Южен Поток“, „Булгартабак“, БТК и финансирането на редица пропагандни парцали на Москва като „Труд“, ПИК и медийната империя на Пеевски, и който в крайна сметка стигна до разрив в своите отношения с ДПС/ДС(филиал на КГБ) олигарха и медиен монополист Делян Пеевски, както изглежда защото ДПС депутата отказа да връща огромните кредити, които Василев му е отпускал. В следствие на това Пеевски с помощта на Цацаров организира вендета срещу КТБ и Василев, банката потъна и бедният българският народ трябваше да плати 4,5 милиарда на вложителите в банката … мнозина не получиха нищо за влоговете си в опосканата от Василев, Пеевски и сие банка.

За съюза между определени престъпници и Гешев навежда на мисълта и разследването на „Биволъ“, което показа, как Гешев като прокурор прави споразумения с едри ДДС измамници, в следствие на което престъпниците се измъкват с нищожни или никакви присъди.

screenshot_2019-12-19-%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%b8%d1%81%d0%b8-%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b0%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bb-%d0%bb%d0%b8-%d0%b5-%d0%b8%d0%b2%d0%b0%d0%bd-%d0%b3%d0%b5%d1%88%d0%b5

Последен щрих към тази грозна картина на съветско-мафиозната ни прокуратура, останала същата всемогъща институция в наказателното правораздаване, каквато я конструира Сталин във времената на СССР, а после и подметките на Москва в България, допълва фактическото обстоятелство, че водач и организтор на „контрапротестите“ срещу Гешев е издателят на ПИК Недялко Недялков. Припомняме, че ПИК се прочу с публикуване на най-гнусни материали и клевети срещу неудобните на ДС/КГБ мафията и беше осъден неколкократно за което. Виж тук, тук и тук.

Уродливият образ на българската прокуратура може да бъде обобщен дори само с изреждане на фактическите обстоятелства: мутри, про-московски хибридни организации и престъпници, водени от неколкократно осъждания за клевета кафяв официоз на ДС(филиал на КГБ) мафията ПИК са твърдо в защита на единствения кандидат, посочения от Цацаров – Иван Гешев.

Нека не забравяме, че ВСИЧКИ големи политически партии на България (ГЕРБ, БСП, ДПС, „ПатрЕоти“) фактически застанаха зад избора на Иван Гешев за главен прокурор и зад избора на посочилият го за наследник Сотир Цацаров като шеф на антикорупционната комисия …

Обединението на мутри, крадци, ДС/КГБ мафия и политически партии срещу Отечеството е почти тотално!

Единствената възможност да се спасим, да спасим България, е да бъдем немпририми, да се съпротивляваме с всички възможни средства, срещу този октопод, който от 1944 г. разяжда и унищожава България, който граби безогледно в един грозен план, чийто крайъгълен камък е мафиозо-съветската прокуратура, чудовищната про-московска, антизападна и про-мафиозна пропаганда, гарантите за безнаказаността на едрите крадци,  от които НИТО ЕДИН ОСЪДЕН за грандиозните грабежи на Прехода: рекет, мутри, приватизация, Банковия Грабежа на ДС от 90-те, „АЕЦ Белене“, газ, петрол, „Цанков Камък“, КТБ, обществени поръчки и много, много други …

 

Comments

comments