Костя, който ще те заколи ако не обичаш Москва

ПАТРИОТ

Наскоро Фейсбук (ФБ) свали една наша публикация, в която бяхме събрали редица доказателства, за отклоненията на една от новоизгряващите звезди на „българския национализъм“ – лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Публикацията е от есента на 2017-а, от когато е разговорът на Костадинов с Йохан Цолов на стената на трети потребител. След като тогава направихме материала, разговорът беше изтрит. От тогава неколкократно сме препубликували публикацията със крийншотите, а последният път беше в дните преди балотажа, когато се случи и санкцията на ФБ.

Постът беше свален поради „език на омразата“. В него Контра Пропаганда беше публикувала няколко скрийншота на шокиращи разговори на Костадинов с потребители във ФБ, в които политикът отправя заплахи за саморазправа и вулгарни обиди към потребители, чието отношение към Московия, не съвпада с неговото.

Макар че, до някъде сме съгласни, че езикът който използвахме в поста, беше краен, продиктуван от омерзителните и скандални думи на напиращия да вземе властта Костадинов, не смятаме, че санкцията на Фейсбук беше правилна. Това обаче показва, че свидетелствата за отклоненията на Костадинов, силно са го засегнали, след като нашият пост е бил докладван.

Ние смятаме за наш дълг да предупреждаваме за този особен вид московски националисти, преоблечени в български патриоти, лица от които неведнъж България си е патила ужасно. Достатъчно е да напомним за Георги Димитров, терористът, подлогата на Москва, която по заповед от Кремъл изби десетки хиляди без съд, без присъда, редица възрожденски родове бяха затрити (Вазови, Обретенови, Попгеоргиеви и мн. др.), а македонската нация беше инсталирана с реки от кръв в България и Югославия. Повече виж тук.

Популярен колаж за политическото битие на Костадинов, който явно много ама много иска да вземе властта.

Популярен колаж за политическото битие на Костадинов, който явно много ама много иска да вземе властта.

В този смисъл, ние в Контра Пропаганда, сме твърдо решени да продължаваме да напомняме за истинската същност на Костадинов, който неведнъж е заплашвал и обиждал българи, понеже не са русофили, нещо което освен скрийншотите свидетелстват и фенове на нашата страница във ФБ. Днес той се старае да скрие това свое лице. Ние ще продължаваме да го показваме.

Разговор 1:

0181_kostq_kopejkin_zaplahi_001

0182_kostq_kopejkin_zaplahi_002

0183_kostq_kopejkin_zaplahi_003

0184_kostq_kopejkin_zaplahi_004

0185_kostq_kopejkin_zaplahi_005

Разговор 2:

kopejkin_001

Публикация от стената на Костадинов:

49206673_10155961885538715_6220416089872924672_n

 

Костадинов се ползва с протекции и от руското посолство, негови текстове намират място на официалната страница на посолството на Москва. Представяте ли си … официална Москва публикува такива …

0297_kostadin_kostadinov_rusko_posolstvo_001

Comments

comments