Безродниците отново ореваха с лъжите на Москва с помощта на „българските медии“

ПАТРИОТ

Истерия с привкус на етническа вражда отново залива общественото пространство у нас, отново преди избори. Отново хибридите на Москва крякат в дружен хор, а „българските медии“ любезно и безкритично разпространяват гюрултията … Този път повод са думите на турския посланик, който, викат руските пропагандни платформи и техните производни „патриоти“, настоял за „задължително“ изучаване на турски език у нас.

Какво каза обаче наистина турския посланик:

„Колкото повече нараства броят на онези български граждани, които освен български владеят добър устен и писмен турски език, толкова повече това ще увеличи протокът на турски инвестиции в станата. Разчитаме на българските власти за по-ефективно изучаване на турски език в училищата от страна на българските граждани и най-вече от сънародниците ви. Ние сме готови да съдействаме в тази посока. Това каза турският посланик у нас Хасан Улусой по време на церемонията по откриване на специализирания завод на „Теклас“ край Кърджали, предаде кореспондентът на Радио „Фокус“.
Виж пълното изявление тук.
Нещата щяха да приключат така, докато една руска пропагандна платформа не изопачи думите на посланика.
untitled2
Няма нормален дипломат, който да призове за такова нещо, но това няма значение за #русофилитеБезродници, още по-малко за „българските медии“, които като папагали подеха крясъците на „патриотите“ и така дадоха гласност на една лъжа и наляха вода в предизборната пропаганда на безродната сган, нарекла се „български патриоти“.
По БТВ водещата Цветанка Ризова дава думата на на най-откровения московски хибрид Волен Сидеров с думите: „Г-н Сидеров, как разчитате думите на турския посланик, че у нас трябва да се изучава турски език“, след което дава обширно време на същия малоумник, който ходеше да бие студенти, да си лее лъжите от национален ефир. Виж тук.
Така руските хибриди, с помощта на „българските“ медии отново посяха лъжата, посяха омразата сред българските граждани, за да могат като плевели да вегетират върху ненавистта.
Това в практиката на руските специални служби се нарича АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ. Целта е обществото да бъде зомбирано, насочвано, насъсквано, разделяно, да се създава фалшива реалност и да се обсъжда минимум ако може и въобще проблеми като гигантскатите кражби КТБ, АЕЦ Белене, Газпром, ЛукОйл, Големия банков грабеж на ДС от 90-те, Цанков Камък и произтичащите от това проблеми на прокуратура, съдебна система, зависимости, изпълнителна власт и прочее.
Впрочем, за да не останат назад в крякането се включиха и БСП и ГЕРБ.
Активното мероприятие е успешно.
Невежите, наивните, идиотите и тъпанарите вярват, а скоро ще гласуват.
untitled1
untitled3
untitled4
untitled5
untitled6

Comments

comments