Пропагандата на Кремъл в „българските медии“

ПАТРИОТ

#Пропагандата
У нас безчет „медии“ се опитват да ни убедят, че страната, която не може да произведе една свястна кола, пералня, ютия, имала била безаналогови оръжия, от които НАТО се напикава, а редовия русофил – подмокря …

 

Червената/ДС олигархия, която владее икономиката, медиите, политиката в България след 1989 налива в главите на невежите басни за Московията, САЩ, соросоиди, илюминати, масони, евреи, еврогейове и прочее, чрез стотици пропагандни платформи и парцали, една камара пропагандисти и безчет платени тролове в социалните мрежи …

Основен стълб на руската пропаганда у нас е медийната империя на ДПС/ДС олигарха Делян Пеевски.

Обърнете внимание на посочените примери по-долу, за да си дадете представа за мащаба на проблема.

*Vesti.bg е собственост на NOVA ТВ. Една от „българските“ национални телевизии … Удивително е колко старателно и често публикуват материали за безаналоговите оръжия на Московията, използвайки видео от фалиралата ТВ7 на Цветан Василев, който заедно с Пеевски източи КТБ и ограби българския народ с 4.5 милиарда лева. Осъдени няма впрочем.

*Дарик пък – собственост на ДС агента Радосвет Радев – хитро се позиционира като една от либералните медии и вкарва между другото лъжите на Московия.

Много са медиите у нас, които по московските учебници за пропаганда прокарват пропагандите на Кремъл, виж тук:

Кратък списък с пропаганди на „българските медии“ за безаналоговите оръжия на Московията, събран за броени минути в Интернет:

untitled untitled2 untitled3 untitled4 untitled5 untitled7 untitled8 untitled9 untitled10

Comments

comments