МоSSковия иска кръв … отново

ПАТРИОТ

Руското посолство сподели на своята стена във ФБ позицията на Костадин Костадинов озаглавена „По-големи олигофрени и малоумници от платените жълтопаветни русофоби няма“. Материалът е заради негодуванието срещу подарената от Москва елха, инсталирана на площада на църквата „Св. Неделя“ в София. Кой е този Костадинов и как негови предишни прояви ни дават представа за намеренията на Москва спрямо България …

screenshot001

В типичния за Пропагандата стил, се лепят етикети, сипе се омраза и се насъсква, без да си прави труда да дава каквито и да е основания за думите. Недоволнтие от елхата са „идиоти“, „малоумници“, „жълтопаветници“, „платени“, „русофоби“ и т.н. Освен че се лепят етикети, аргументите на другата страна въобще не се споменават. Така излиза, че някой протестира срещу елхата просто така, все едно наистина е болен, все едно наистина е „малоумен“, „олигофрен“ и т.н. Това са най-простите инструменти за зомбиране и насъскване, използвани отново и отново още от Царска Московия та до наши дни срещу неудобните в нашата Родина.

А аргументите на недоволните са:

1. Елхата не е обикновена, а е съветска – нашарена със съветски звезди, не с витлеемски – типично в стила на пропагандата на Москва, която възражда култа към „Империята на злото“ СССР.

2. Да се постави такава съветска елха на площада на  църквата „Св. Неделя“, която тъкмо тлъсто платени от МоSSковия терористи взривяват и убиват 214 жени, мъже и деца, ранявайки още над 500 на 16.04.1925, е най-обикновена наглост и безочие, проспано с телешкия възторг от герберската власт.

Нека всеки сам да прецени дали това е основание за недоволство от тази елха.

Във всеки случай Посолството на Москва чрез споделенето материала на Костадинов (широко известен още като Костя Копейкин), ясно показва, че не приема основанията за това недоволство, но напротив, смята го за „олиогофрения“. В този смисъл става ясно, че едва ли посолството на Москва смята терористичният акт от 16.04.1925 за нещио нередно, следователно това е и официалната позиция на Кремъл. Впрочем Москва не смята за нещо нередно и престъпленията на Империята на Злото срещу, която и да е Източно Европейска държава …

Нещо повече изглежда Москва има намервение да практикува същите методи и в бъдеще. Основания за това е отново споменатия Костадинов, който неведнъж заплашва „русофобите“ или по-точно да кажем българските патриоти, със смърт и неведнъж е цитиран от посолството на Москва.

22008277_522347118116914_1149013900153646036_n

Кой е Костадин Костадинов: кандидат за кмет на Варна от най-откровените подлоги на Москва – АТАКА, после мина във ВМРО (на потомствения агент на ДС/КГБ Каракачанов), днес се опитва да избута някаква негова си партийка.

Пълният материал за горния разговор тук:

Та посолството на Москва обича да цитиратози този заплашващ с убийства българските патриоти русофил, политик … Очевидно Московията отново е жадна за кръв … българска.

Бележка:

Веднъж вече жадната за българска кръв Московия здаво си пати – през Първата Световна Война, когато благодарение и на великолепните български победи Руската империя рухва, капитулира пред Българското царство, Германската, Австро-Унгарската и Османската империи, а на картата на Европа се появяват Финландия, Литва, Латвия, Естония, Полша, УКРАЙНА, Кавказ … НА ТРЕТИ МАРТ 1918-а!

Можем павтарит … таварищи 🙂

Comments

comments