Тъмният Миленко е обикновено ченге на Москва

ПАТРИОТ

Когато мрачният Миленко размаха онзи чук, над плочата на загиналите български войници на потъналия в мъгла Каймакчалан на 22.09.2016, малцина бяха подготвени за тази провокация. Големите национални БГ медии представиха събитието изключително неадекватно. Те само помогнаха на Миленко в постигането на ефекта, който той търсеше, докато се потеше на мрачния Каймакчалан, там където хиляди български и сръбски войници бяха оставили костите си преди век.

Още при първата вест за случилото се на Каймакчалан, мнозина тук заподозряха, че зад този акт се крие нещо много по-дълбоко, че не е просто един подивял македонец, който мрази България. За съжаление тази весия остана най-далеч от медийното отразяване на събитието. Знаем какви са ни медиите. Ако се вгледаме в творчеството на Миленко, нещо което остана скрито у нас, всичко ще си дойде на мястото и ще разберем напълно какво всъщност стана на този връх.

А творчеството на Миленко показва едно – той не е журналист. Той е пропагандист и сее лъжи в услуга на бившия премиер Никола Груевски и на … Москва. Всъщност разпространението на лъжите на Москва е основният мотив в работата на Миленко и това личи кристално ясно от неговите статуси във ФБ.

„Янките се насраха в гащите“ – за анексирането на Крим от Русия

Като всеки русофил, Миленко прогнозира погребение на долара през май 2014 😀

„Анализ“ на Миленко за това че „Европа е стара баба, а САЩ импотентент старец, центърът на света се измествал от Запад на Изток, Русия експлоадира с нов ентусиазъм“

Миленко мисли, че Обама трябва да бъде спрян, да направи грешката на Наполеон и Хитлер да нападне Русия

Това в Сирия за химически оръжия и опозиция на Асад са лъжи – твърди Миленко.

Подигравателно писмо до американския посланик в Скопие.

Разбира се, един истински сеяч на руска пропаганда няма как да пропусне световния еврейски заговор.

Тук го отнася Хелзинкски комитет Скопие, типична руска хибридна атака, разпространена и у нас.

И тук

След като Миленко работи за пропагандата на Москва, би трябвало да плюе по Сорос, точно така.

И тук.

И тук.

Впрочем в Македония „Отворено общество“ на Сорос е силно ангажирана в защита правата на българите от репресиите на московско-сръбския режим в Скопие.

Като типичен труженик в пропагандните кохорти на Москва, Миленко дезавуира скандалните разкрития около офшорните милиарди на обкръжението на Путин, със смешната сметка на Камерън от 30 000 евро, която Кмерън оказа се добил от продажба на лично имущество.

Има си хас – Неделковски не пропуска да отбележи победата над фашизма (9-и май) със снимка на карамфил с георгиевска лента, станала символ на руската окупация на Крим.


Разбира се, Неделковски не е пропуснал Парада на 9-и май. Колко хубаво било времето, да не би руснаците да имат своя „Хаарп“, диви се Миленко.

Няма как да пропусне и Меркел, която застана на мушката на руската хибридна война срещу Германия, заради неотстъпчивостта по отношение санкциите.

За „американския имплант с къща във Флорида“, който искал Македония да се присъедини към НАТО.

На семинар на Евгени Примаков (бивш премиер на Русия, генерал от КГБ, шеф на ФСБ).

За това как Ню Йорк Таймс се осмелил най-сетне да анализира „дипломатическия триумф на цар Путин“.

Против въвеждането на санкции срещу Русия.

Лошите Вашингтон и Брюксел наложили на държавите да приемат санкции срещу Русия (все едно Русия не е нападнала Украйна, Грузия, Молдова и не води хибридна война в цяла Европа).

През юни 2014-а Миленко искрено споделя, че Китай, Русия, Индия и прочее вече „не ебават“ САЩ, Англия, Германия. „Ново време дойде“, споделя Неделковски.

„Наебахте ли се момчета“, злорадства Миленко по адрес на ЕС и САЩ при вестта за резултатите от „референдума“ в Крим от пролетта на 2014-а.

Тук Миленко препоръчва материал на руския ултра шовинист и империалист Александър Дугин.

„ЕС е една комична организация“, вика Миленко март 2014 по повод санкциите срещу Русия.

„За протестите в Русия, западът активира Гари Каспаров, а в Украйна Витали Кличко“ – лъже Миленко.

Отново материал на руската пропагандна телевизия RT за 10-те професии на Путин от 2012г.

Миленко има забрана за влизане в САЩ и няколко други европейски държави, заради криминалното си минало (продавал фашиви визи за САЩ). Въпреки криминалното си минало, Миленко е на солидна държавна хранилка, виж тук. Участва в 8 ДЪРЖАВНИ КОМИСИ, удивително за един осъждан престъпник. Близостта му с премиера Груевски е широко известна в Македония. Същия Груевски, чието правителство Москва защитава със зъби и нокти плещейки глупости за „украински сценарий“, при мощните протестити миналата година, които бяха всъщност заради чудовищната корупция на Груевски.

Снимка в телевизионното студио на Миленко Неделковски с екипа и бившия вече премиер на Македония Никола Груевски (човекът на Москва в Скопие). Снимката е от личния профил на руският хибридчия.

Снимка в телевизионното студио на Миленко Неделковски с екипа и бившия вече премиер на Македония Никола Груевски (човекът на Москва в Скопие). Снимката е от личния профил на руският хибридчия.

Случилото се на Каймакчалан всъщност беше класическа КГБ провокация, провокация на службите на Москва, за които Миленко очевидно работи като агент за влияние и провокатор. Най-вероята цел –  да отклони вниманието от скандала с руския депутат и телевизонен водещ Пьотр Толстой, който с типична руска наглост заяви, че българското Черноморие вече е тяхно. Разбира се преследваше се и още една цел – насъскване на българи срещу македонци.

За запознатите това не би трябвало да е изненада. Анти-българската пропаганда на Скопие е изкована в Русия. Тя обслужва както Москва, така и Белград. Теорията за македонската нация е създадена, развита и финансирана от Русия броени години след т.нар. „освобождение“ от 1878. За това свидетелства ярко биографията на Кръсте Мисирков (бащата на македонизма според скопските историчари). По-късно Мисирков ще се отрича от тази идея … Грозното „бугарите са татари“ е широко разпространен пропаганден рефрен на македонистката пропаганда, който Миленко много често използва в своята яростна българофобия. Всъщност теорията че „бугарите са татари“ е отново изкована в Москва и е първоначално лепната на българите по Волга, след това на нас, дунавските българи и дори намери място в българските учебници по история в комунистическа България …

По-късно македонската нация ще бъде наложена дори в България по нареждане на Сталин и с кървавия терор на неговите слуги русофилите безродници Георги Димитров и сие.

Русия и днес е крепител на македонистките режими и движения у нас и при съседите. Кремъл и Белград бяха единствените подкрепили решението на Европейския съд за правата на човека в Страсбург за регистриране на партията ОМО „Илинден – ПИРИН“).

За да се поддържа ненависта между македонци и българи е необходимо да има „миленковци“ и от двете страни. Тази работа у нас вършат потомственият доносник на ДС/КГБ Каракачанов, неговото протеже Ангел Джамбазки, Божидар Димитров (също ченге на ДС/КГБ) и други хибридчии на Москва. Трябва много добре да разбираме проблема с доносниците на ДС – това всъщност са слуги на чужда държава, защото Държавна сигурност при Тошо беше на пряко подчинение на КГБ. Тази зависимост от Москва е останала, нещо което ярко личи от всички изяви на ДС ченгетата в медии, граждански организации, партии и др.

Насъскването едни срещу други, разделянето е основен фактор за влиянието на Москва в района. У нас пропагандата на Русия и нейната агентура се стремят да насъскат омраза между българи, турци, роми, евреи, бежанци. Такава стратегия Русия използва от векове не само у нас, но и навсякъде в своята „близка чужбина“ – разделяй и владей. За целта Русия изпозлва освен пропаганда на омразата но и т.нар. „активни мероприятия“ или „провокации“. Точно това направи Миленко на Каймакчалан. Когато той се качи с чука на този връх, плочата вече отдавна беше разбита. Всъщност неговата задача е била да направи едно представление, което да създаде напрежение между България и Македония, да насъска омраза, да ни разделят още повече …

Comments

comments