Братът на Ким Три е убит с … познахте – отрова

Братът на северно-корейския диктатор Ким Чен Ун е бил убит с отрова тази сутрин в Малайзия, летището на Куала Лумпур, около 8:00 местно време 14 февруари 2017.
608-kim
 
2 жени са приближили до Ким Чен Нам и са го уболи с игли, напоени с неизвестна отрова. Първоначално полу-братът на диктатора е почуствал болка в очите. Летищните власти са се опитали да му помогнат, но отровеният е починал на път за болницата. Нам е смятал да пътува до Макао.
 
Нам беше известен критик на своя брат. Преди години той заяви, че Ким Три е твърде неопитен за властта.
Степан Бандера, лидерат на украинскиата борба за независимост е намерен мъртъв пред дома си на15.10.1959-а. Аутопсията установява, че е бил отровен. Богдан Сташински (на снимката) е стрелял в лицето на Бандера от специален пистолет с разтвор от калиев цианид. На 12 август 1961 година (в последния ден преди затварянето на границата между ГДР И ФРГ с Берлинската стена), той и жена му Инга Пол бягат в Западен Берлин, където Сташински се предава на полицията и признава за убийството на Бандера и други убийства. Съществува версия, че бягството им е предварително подготвено с помощта на американските разузнавателни служби. Осъден е от германски съд на 8 години лишаване от свобода. След освобождаването му от затвора следите му се губят. Съществуват различни версии за по-нататъшната му съдба.

Степан Бандера, лидерът на украинскиата борба за независимост е намерен мъртъв пред дома си на15.10.1959-а. Аутопсията установява, че е бил отровен. Богдан Сташински (на снимката) е стрелял в лицето на Бандера от специален пистолет с разтвор от калиев цианид. На 12 август 1961 година (в последния ден преди затварянето на границата между ГДР И ФРГ с Берлинската стена), той и жена му Инга Пол бягат в Западен Берлин, където Сташински се предава на полицията и признава за убийството на Бандера и други убийства. Съществува версия, че бягството им е предварително подготвено с помощта на американските разузнавателни служби. Осъден е от германски съд на 8 години лишаване от свобода. След освобождаването му от затвора следите му се губят. Съществуват различни версии за по-нататъшната му съдба.

Отровата е любимото оръжие на близките до Москва режими. Владимир Мурза, известният руски опозиционер, все още се възстановява след второто отравяне (от края на януари). С отрова беше убит Литвиненко. С отрова има неуспешен опит да бъде убита и Ана Политковская, която по-късно беше застреляна на рождения ден на Путин. Съветския агент Богдан Сташински, убива с отрова и украинският национален герой и борец за независимост Степан Бандера. С отрова беше убит и Георги Марков.

 При твърде странни обстоятелства си заминава от този свят и Захари Стоянов. Всички белези на смъртта му сочат, че той всъщност е бил отровен. Захари Стоянов е най-яркото перо в българския печат, което изобличава и громи машинациите на Русия в Бъглария.
Съществуват редица основателни съмнения, че цар Борис е бил отровен всъщност от Москва и червената пропаганда, че убийството му е извършено от Хитлер, е всъщност белег, който насочва към тази версия.

Comments

comments