ДПС обслужва хибридната война на Русия срещу България

0084_kak_koj_otglezda_ruski_milicii_v_bg_001

ПАТРИОТ

*на колажа – ДПС ПЕЕВСКИ С ЕМБЛЕМАТА НА БНО-ШИПКА

На 12.09.2017 „Европейската служба за външно действие“ посочи няколко български интернет сайта като проводници на руската пропаганда у нас. Един от тях е БЛИЦ, собственост на ДПС медийния олигарх Делян Пеевски. Всъщност стотици сайтове разпространяват руска пропаганда у нас, заедно с няколко телевизии, радиа, десетки агенти за влияние и пълчища тролове в социалните мрежи. „Европейската служба за външно действие“ е твърде малка като щат и финансирането й е твърде ограничено, за да направи пълен мониторинг на България, какво остава за цяла Европа.

От огромно значение за за разбирането на „Прехода“ у нас е тази констатация. Защото тя свързва ДПС с руските интереси в България и разкрива целия заговор на ДС/КГБ ченгетата срещу Родината. Както знаем много добре ДПС е силно наводнена с агенти на ДС (филиал на КГБ, както уверява Тодор Живокв самия Андропов при посещението му през 1969г. у нас). Самият Доган е агент на комунистическите служби. Пеевски, който сега е най-силната фигура в етническата партия пък има дебели бизнес отношения с руски държавни банки и фирми в проекти като Булгартабак, БТК и др. В по скоро време връзките на Москва с ДПС изпъкнаха в лицето на бившия шеф на 6-о главно управление на ДС и открит проводник на руските интереси – Димитър Иванов, който се съдра да защитава Доган, когато последния с про-руски шут изрита Местан от ДПС в края на 2015г. Всички помним как най-явния проводник на руските интереси у нас Волен Сидеров, наравно с другата „патриотична“ партия ВМРО (с лидер ченгето на ДС Каракачанов), направиха всички възможно да защитят Пеевски при протестите от 2013г.

Знаците са много и могат да бъдат изброявани до безкрай. В крайна сметка България се оказва жертва на бесовете, които подпалват „патриоти“ и ДПС – едно представление на насъскване, омраза и разделение в интерес на тъмните интереси на Москва. Припомняме, че такава политика Москва води в България от векове. Още от русофилските бунтове, пропаганда, преврати, войни и атентати срещу Съединението на България от 1885г, редица политически убийства (връх на което е клането на Стефан Стамболов на пъпа на София), после септемврийския метеж от 1923г.и терористична дейност след това, атентатът в църквата „Св. Неделя“ от 1925г., после партизанско-терористичната война през Втората световна война, когато България е официално в мир със СССР и много още пример. Всъщност България не е изключение.

В този материал проследяваме как точно чрез пропагандата на ДПС се подпалват крайни страсти и се подкрепят пропагандно де факто руски паравоенни организации у нас.

На 14 април 2014-а най-големата Интернет медия на Пеевски БЛИЦ публикува материал със следното смразяващо заглавие: „Тези джихадисти щурмуват България с маски на бежанци (ВИДЕО СЪС СМЪРТ 18+)“ (линк тукhttps://goo.gl/QgRkv2). Материалът вече няколко години е широко използван от руските пропагандни платформи и пара-военни организации у нас, за да щамповат като терористи бежанци, емигранти и бунтовници срещу Асад. Този материал е най-нагла лъжа и манипулация, която по чудесен начин илюстрира, как червената ДС/КГБ олигархия и нейните метастази като Пеевски обслужва пропагандно анти-емигрантската истерия и #хибриднатаВойна на Русия срещу България.

Във видеото са показани жестоки мъчения и екзекуция, извършвани от мъже в униформи над пленник.

Какво казват в медията на Пеевски за този клип:

„Става дума за видеоклип, изобличаващ истинското лице на част от имигрантите, които опитват да се намърдат на българска земя, като част от бежанската вълна от Близкия изток.
Скандалните кадри бяха предоставени на БЛИЦ през есента на миналата година (есента на 2013 бел.) от доверени източници в гранична полиция.“

„В началото на есента на 2013 година показанията на двама от изтерзаните имигранти в буферната зона за интервюта се разминават съмнително. Минути по-късно, при наложилия се тараш на личните вещи, сърцераздирателните им истории за бягство от режима на Башар Асад рухват гръмко. В мобилния телефон на един от двамата мъже е открит любителски видеоклип.Записът с продължителност от 3.34 мин документира как военизирана група убива с голи ръце, шутове и пръчки безпомощен човек. Авторът на клипа прави грешката да се похвали, обръщайки за момент обектива към себе си и… О, небеса! Това е лицето на същия имигрант, който опитва да проникне в България под прикритието на бежанец, а неговият „партньор“ в противоречивите показания е пряк участник в екзекуцията!
Авторът на клипа запазил като мил спомен кървавата сцена и я пренасял със себе си по дългия път от Близкия изток до България. При последвалата детайлна проверка и с помощта на данни от партньорски служби се установява, че двамата мъже са част от бойна групировка, най-вероятно джихадисти!“

Този материал масово се използва от руските пропагандни платформи и платени тролове във фейсбук, за да насъсква, да създава страх, от който после про-кремълските партии и организации се възползват. Например материал на БЛИЦ е използван от руските пара-военни милиции у нас БНО Шипка на страницата им във ФБ. БНО по всяка вероятност имат тесни контакти с руските служби. Те бяха показани в репортаж на немската ZDF, как правят военни обучения в Странджа под ръководството на скрити зад маски руснаци. За техния лидер Владимир Русев .

Подробно за ОЧЕВАДНАТА намеса на руските служби и опита за дестабилизация на България по темата с бежанци/емигранти тук.

Към това трябва да се допълни, че всички про-руски кандидати на президентските избори (над 21-а от общо 24) използват изкуствения проблем с емигранти и бежанци, за свои политически дивиденти И ЗА ДА ОТКЛОНЯВАТ ОБЩЕСТВЕНОТО ВНИМАНИЕ от наистина важните проблеми на България – съдебната система, корупцията, прокуратурата, и грабежи като КТБ, Белене, БТК, ЛукОйл, Булгартабак, газ, горива и др. Най-активен по темата за бежанците е ДС ченгето Красимир Каракачанов.

ДОЙЧЕ ВЕЛЕ: Защо лъжат, че България е залята от бежанци?

Проблемът с бежанците и емигрантите е основно оръжие на хибридната война на Русия и срещу Европа.

ДА СЕ ВЪРНЕМ НА МАТЕРИАЛА НА БЛИЦ

Внушението му е, че бунтовници срещу Асад – джихадисти извършват мъченията и убийството във видеото. Всъщност това е лъжа и манипулация.

Този клип е публикуван още на 5-и април 2013-а в Youtube. Тоест половин година преди датата, която от БЛИЦ твърдят, че са го получили по тайнствен начин от своите източници в МВР. Преводът на заглавието в Youtube гласи: „Убиване на сирийец чрез директен куршум в главата от силите на Асад“. Освен това екзекуторите носят униформи на армията на Асад. Те обиждат пленника, викат: „Да ти е.а Бога“. А накрая един от тях съвсем ясно казва на арабски – „Това сме ние мъжете на Асад!“.

Очевидно е, че става дума за клип, който показва как бойци (шиити) на Асад измъчват жестоко и екзекутурат бунтовник (сунит).

Целта на БЛИЦ е на базата на фалшификация да се насъска обществото срещу бежанци и емигранти. Ако БЛИЦ бяха свястна медия, а не пропаганден парцал на Русия, те щяха да проверят всички тези обстоятелства, щяха да се свържат с човек, който говори арабски, щяха да се консултират със специалисти, преди да разпространяват тази лъжа.

Масовото разпространение на лъжи е основно оръжие на руската пропаганда не само у нас но и в чужбина.

В случая с БЛИЦ обаче, нямаме работа с медия, а с най-долнопробна пропагандна платформа на Русия, част от медийната империя на ДПС/ДС медийния олигарх Делян Пеевски. Всъщност Пеевските медии са основният стълб на пропагандата на Русия в България, а ДПС е най-успешния проект на Москва у нас (виж повече за ДПС тук: https://goo.gl/eEMDR0).

БЛИЦ е най-голямата интернет „медия“ на Пеевски. Тя е използвана като хъб за разпространение на лъжите и манипулациите на Москва от други медии и псевдо медии. Де факто олигархът Пеевски обслужва информационно крайните „националисти“, които организират протести и акции срещу бежанците – като Петър Низамов, Динко Вълев, Войнски съюз „Васил Левски“, БНО „Шипка“, потомственото ченге на ДС/КГБ Красимир Каракачанов и неговото протеже Ангел Джамбазки, АТАКА и други метастази на Москва в България.

Ето защо Пеевски заслужава емблемата на БНО Шипка, той стои зад кулисите и дърпа най-важните конци – тези на Пропагандата. Защото хибридните метастази на Кремъл щяха да са нищо, ако я нямаше зомбираната от пеевските медии тълпа.

Още са руската пропаганда от медиите на Пеевски тук:
https://goo.gl/xEofIZ
https://goo.gl/ZZKHLP
https://goo.gl/Uew7mJ
https://goo.gl/w3Zgp3

Comments

comments